Első gondolatok.

Hogy is kellene kezdeni? Gondolom nem egy kérdéssel. Nah mindegy is. Szóval elindultunk YouTube-n, és jelenleg 3 videónk van a csatornán, valamint egy twitter, facebook,

Read More »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on skype
Skype
Share on email
Email

Első gondolatok.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hogy is kellene kezdeni? Gondolom nem egy kérdéssel. Nah mindegy is. Szóval elindultunk YouTube-n, és jelenleg 3 videónk van a csatornán, valamint egy twitter, facebook, insta oldalunk. Építjük magunk, fejlesszük a stúdiót. Valójában öljük a pénzt a “dologba”. Tényleg szeretnénk szórakoztató és értékes tartalmat adni nektek. Nyilván még kicsit messze állunk attól amit elképzeltünk, viszont szerintem jó úton járunk. Megérkezett végre a második Playstation is, így most rendelkezünk egy Pro-val és egy Slimmel is. Beszereztünk két nem túl drága kamerát is. Egy Sony CyberShot-ot, illetve egy SC- kamerát is. Egyik sem az igazi, de kezdetnek elég. Még szükséges lesz – ahogy Krisszel beszéltük – hangtörőkre, illetve fel kell spannolni a világítást mert kissé sötét a helység. Jaah igen, kelleni fog zöld háttér, mert még az sincs meg, illetve (ez lehet nyilván is) PS kamera is.

Van még hova fejlődni. Közben a tartalom a másik kérdés. Mi hisszük, hogy a profiktól eltérő gyengébb felszerelés mellett is fel tudunk jönni úgy hogy élvezhető tartalmat adjunk át. Épp ezért magát a contentet is folyamatosan átgondoljuk, újraértékeljük. Jelenleg az Uncharted 4 fut mint végigjátszás. Miért ez? Hiszen legalább 4 éves játékról van szó! Tudjuk. Arra viszont tökéletes, hogy a végigjátszás alatt fel tudjunk fejlődni, megszokjuk ezt az egyébként új videó / YouTube és tartalomgyártás “izét”. Picit magunk szórakoztatására is csináljuk az egészet. Jobban átgondolva Kris és én nagyon eltérőek vagyunk, nem csak korban, hanem felfogásban is, de talán ez nem is lesz deficit. Majd kiderül.

Első pár gondolatnak ennyi is elég talán. Fogunk jelentkezni még.

@Atis.